Grimstad Kickboxingklubb

Grimstad Kickboxingklubb er en klubb for alle som ønsker å drive trening med kamsport som base. Her trener vi teknikk, styrke, balanse og koordinasjon, med kickboxing som felles nevner. Kom og bli med i et innkluderende og gøy treningsfelleskap, med fokus på idrettsglede og utvikling av deg selv som utøver.

Videregående

Videregående passer for alle over 13 år som har gått et halvt år på nybegynnerpartiet, uansett om de ønsker å konkurrere eller ikke. På dette partiet er det varierte treninger som inneholder både teknikk, styrke, utholdenhet og tøying, og det blir også tilrettelagt for de som ønsker å konkurrere i enten point fight, lettkontakt eller ringsport på nasjonalt eller internasjonalt nivå, selv om dette så klart er helt frivillig.

For å få kunne delta på treningen, må alle på videregåendepartiet ha fullt utstyr. Det betyr hansker, fotbeskyttere, leggbeskyttere, tannbeskyttere, susp/brystbeskytter og hjelm (Combatstore).

To ganger i året er det tilbud om å gradere seg, der får man vist hva man har lært og kan prøve å gjøre seg fortjent til nytt belte.

Treningsavgift er kr: 299,- per måned

Mandag

Onsdag

Rull til toppen